zondag 29 juli 2012

Tweeling

Ik heb een kaart gemaakt voor mijn nichtje ze woont in frankrijk, en die is gisteren bevallen van een tweeling 2 jongens  dus vandaar deze kaart.
De stempel en het papier is van magnolia , de letter stans is van Tim holtz  , de stempels zijn ingekleurd met distress inkt en de markers .
Fijne avond verder groetjes Humartine

vrijdag 27 juli 2012

Just For You

Deze stempel is zo leuk , achter de naaimachine en ook heel leuk om te combineren met de stansen van Tim Holtz , de stempel heb ik wederom bij Moeders Hobbypaleis uit Santpoort vandaan , daar zijn we samen ( mijn man en ik ) donderdag naar toe gefietst vanuit Katwijk , dus het was 34 km heen en 34 weer terug , maar dat had ik er graag voor over hi hi , aan de overkant lekker wat gegeten , daar kan je lekker buiten zitten , dus daar heb ik mijn man naar toegestuurt . de stempel heb ik dit keer met distress inkt en markers ingekleurd .
Ik hoop dat jullie een berichtje achter willen laten, fijn weekend  groetjes Humartine   

zondag 22 juli 2012

Verjaardagskaart

Hallo dames hier een berichtje  van mij , het is wel erg lang geleden dat ik hier iets neergezet hebt , maar daar hoop ik verandering in te brengen, deze Magnolia,s zijn zo leuk ik hoop hier toch wel een paar kaarten van neer te zetten .
Het papier is van Magnolia evenals de stempels, de pons is van Martha Stewart.
Ik heb het ingekleurd met copic markers , die heb ik bij Moeders Hobbypaleis gekocht daar hebben ze echt alle kleuren op voorraad , daar loop ik echt te genieten in die winkel .
Voor diegene die nog op vakantie gaan , het mooie weer komt eraan , ik heb zelf net 2 weken vakantie gehad dus voor mij was het een beetje elke dag op de buienradar kijken maar dat maakt niet uit .
tot de volgende keer  groetjes Humartine