zondag 22 juli 2012

Verjaardagskaart

Hallo dames hier een berichtje  van mij , het is wel erg lang geleden dat ik hier iets neergezet hebt , maar daar hoop ik verandering in te brengen, deze Magnolia,s zijn zo leuk ik hoop hier toch wel een paar kaarten van neer te zetten .
Het papier is van Magnolia evenals de stempels, de pons is van Martha Stewart.
Ik heb het ingekleurd met copic markers , die heb ik bij Moeders Hobbypaleis gekocht daar hebben ze echt alle kleuren op voorraad , daar loop ik echt te genieten in die winkel .
Voor diegene die nog op vakantie gaan , het mooie weer komt eraan , ik heb zelf net 2 weken vakantie gehad dus voor mij was het een beetje elke dag op de buienradar kijken maar dat maakt niet uit .
tot de volgende keer  groetjes Humartine      

2 opmerkingen:

  1. hoi humartine dat is zeker lang geleden heel mooi kaartje het inkleuren heb je ook zo mooi gedaan knap hoor wij liggen in gouda met de boot morgen gaan we verder langs de oude ijsel ik heb dan geen stroom dus ik zal niet gauw op de leptop komen hartelijke groetje,s maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te lezen dat je in Santpoort bent geweest helemaal vanuit Katwijk!! Jammer dat we elkaar mis gelopen hebben donderdag, toen was ik ook in de winkel. Je kaartjes zijn geweldig en zo schattig! Mooie kleuren heb je gebruikt! Leuk dat je ons een mailtje hebt gestuurd en als je het leuk vind zal ik je vermelden op ons blog.

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen